توصیه های کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای عموم مردم به منظور کاهش درمعرض قرار گرفتن با عوامل میکربی بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماریها به شرحزیر است که شامل بهداشت دست، تنفس و بهداشت مواد غذایی میباشد:
مرتبا دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کنندهالکلی ضدعفونی نمایید.
هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بالفاصلهدستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه دارد خودداری کنید.
اگر تب، سرفه و یا هرگونه مشکلی در تنفس دارید، سریعا به پزشک مراجعه کنید و سابقه
سفر قبلی خود را به پزشک اطالع دهید.
هنگام بازدید از بازارهای زنده در مناطقی که در حال حاضر موارد ابتال به کروناویروس گزارششده است، از تماس مستقیم محافظت نشده با حیوانات زنده و سطوح در تماس با حیواناتخودداری کنید.
از مصرف محصوالت حیوانی خام یا پخته نشده اجتناب کنید. گوشت خام، شیر یا اندامهایحیوانی خام باید با احتیاط نگهداری شوند تا از تماس آنها با غذاهای پخته شده و آلودگیغذا جلوگیری شود.
منبع: دانشگاه علوم پزشکی تهران
,بهداشت ,سرفه ,هنگام ,ضدعفونی ,مواد ,خود را ,از تماس , از ,حیوانی خام ,سرفه و
درباره این سایت