محل تبلیغات شما
توصیه های کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای عموم مردم به منظور کاهش درمعرض قرار گرفتن با عوامل میکربی بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماریها به شرحزیر است که شامل بهداشت دست، تنفس و بهداشت مواد غذایی میباشد:
  مرتبا دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کنندهالکلی ضدعفونی نمایید.
  هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بالفاصلهدستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید. 
 از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه دارد خودداری کنید. 
 اگر تب، سرفه و یا هرگونه مشکلی در تنفس دارید، سریعا به پزشک مراجعه کنید و سابقه
  سفر قبلی خود را به پزشک اطالع دهید. 
 هنگام بازدید از بازارهای زنده در مناطقی که در حال حاضر موارد ابتال به کروناویروس گزارششده است، از تماس مستقیم محافظت نشده با حیوانات زنده و سطوح در تماس با حیواناتخودداری کنید.
  از مصرف محصوالت حیوانی خام یا پخته نشده اجتناب کنید. گوشت خام، شیر یا اندامهایحیوانی خام باید با احتیاط نگهداری شوند تا از تماس آنها با غذاهای پخته شده و آلودگیغذا جلوگیری شود.
منبع: دانشگاه علوم پزشکی تهران

مهدی صاحب زمان ظهور کرد!!!

دعای مخصوص هر‌روز از ماه مبارک رمضان

ولادت حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه(255ه ق)

  ,بهداشت ,سرفه ,هنگام ,ضدعفونی ,مواد ,خود را ,از تماس ,  از ,حیوانی خام ,سرفه و

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Calvin's collection drotrandera . لایف بیوتی | معادله‌ زندگی Crazy physicist 0441 Christina's life دنیای هاست cacumbmobe مطالب من